Työpaikat

Raval Helsinki Oy kasvaa ja etsimme nyt joukkoomme lisää rakennusalan ammattilaisia!

Haemme nyt rakennusmestaria tai rakennusinsinööriä vastaamaan monipuolisista korjausrakentamisen projekteista pääkaupunkiseudulla. Työtehtävät koostuvat vauriokartoituksista, korjausrakentamisen valvonnasta, rakennustyön tarkkailusta sekä muista rakennuttamiseen liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Olennainen osa työtehtäviä ovat raportointi ja asiakassuhteiden hoitaminen.

Odotamme sinulta

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennusarkkitehti
 • käytännön kokemusta rakentamisesta
 • oma-aloitteisuutta ja suunnitelmallisuutta
 • laajojen ja monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamiskykyä
 • asiakaspalveluhenkeä ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
 • hyviä viestintätaitoja
 • kokemusta työselostusten laatimisesta ja suunnittelusta
 • sujuvaa suomen kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi

Avoimuus, rehellisyys, rentous ja matala hierarkia ovat meille ydinarvoja niin talon sisällä kuin asiakkaidemmekin suuntaan. Meillä on tarjolla vapautta ja vastuuta – menestys on sinusta itsestäsi kiinni. Tulet vastaamaan itsenäisesti omista projekteistasi ja asiakkaistasi. Vaikka työ meillä on itsenäistä, ketään ei jätetä yksin haasteiden kanssa. Yhdessä oppiminen on tärkeä osa toimintaamme. Pääset myös kehittymään ja kehittämään toimintaa: Ravalilla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja koko yrityksen toimintaan.

Periaatteemme on pitää työntekijöistä hyvää huolta. Ravalilla on kohtuulliset työajat, mukavat toisiaan tukevat työkaverit, kattavat edut, pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä inspiroiva työympäristö.

Ravalilla käytössä olevat etuudet:

 • lounas- ja virike-etu
 • joustavat työajat
 • kattavat työterveyspalvelut, Mehiläisen Työelämäturva
 • lisäksi panostamme koulutuksiin, jotka lisäävät ja ylläpitävät ammattitaitoa

Toimistomme sijaitsee Espoossa Leppävaarassa Linnoitustie 6, 02600 ESPOO, jossa meillä on omat tiimihuoneet sekä mahdollisuus käyttää muita tiloja. Aloitamme viikon yhteisellä aamiaisella ja perjantaisin on mahdollisuus jäädä Wonderlandin tarjoamaan afterworkkiin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.3.-21.4.2023 välisenä aikana tuija.kappi@raval.fi Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.

 

Harjoittelupaikat tradenomi

Otamme vuosittain 1-2 (viimeisen vuoden) tradenomiopiskelijaa harjoitteluun. Harjoittelussa pääset laajentamaan käytännössä koulussa opittuja viestintä-, myynti-, markkinointi- ja raportointitaitojasi sekä tutustumaan rakennusalaan. Olemme mielellämme toimeksiantajana opinnäytetyössä. Harjoitteluohjelma ja tavoitteet laaditaan yhdessä. Tavoitteiden saavuttamista seurataan viikoittaisten palautekeskusteluiden yhteydessä. Palkkaamme tarvittaessa kiinteistösihteereitä/projektikoordinaattoreita ja harjoittelu on loistava tapa tutustua meihin työnantajana.

Ole rohkeasti yhteydessä, ehkä tulevaisuutesi unelma työpaikka löytyy rakennusalalta. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen taina@raval.fi.