Työpaikat

Tule meille töihin!

Rakennusmestarit ja rakennusinsinöörit

Syksyn 2019 rekrytointi on päättynyt. Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Rekrytoimme jälleen uusia rakennusvalvojia vuoden 2020 aikana. Mikäli sinulla on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus sekä lisäksi käytännön kokemusta rakentamisesta, voit lähettää avoimen hakemuksen jo nyt. Työtehtäviin kuuluvat korjausrakentamisen valvonta, korjaustyöselosteiden laatiminen sekä asiakkaidemme muut korjaustöihin liittyvät asiantuntijatehtävät.

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja henkilökuntaamme.

Meillä on tarjolla vastuuta ja vapautta – joten menestys on sinusta kiinni. Vastaat itsenäisesti projekteistasi ja asiakkaistasi. Ketään ei kuitenkaan jätetä yksin haasteiden kanssa, vaan tiimi tukee sinua. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät viestintätaidot. Pääset myös kehittymään ja kehittämään toimintaa: Ravalilla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja koko yrityksen toimintaan.

Periaatteemme on pitää ihmisistä niin hyvää huolta, että he pysyvät meillä. Ravalissa on kohtuulliset työajat, mukavat, toisia tukevat työkaverit, kattavat edut sekä inspiroiva työympäristö.

Ravalilaisten edut

  • Kuntobonukset
  • Lounasetu
  • Liikuntasetelit
  • HSL työsuhdematkalippu
  • Joustavat työajat
  • Op:n Täysterveysturva
  • Lisäksi panostamme koulutuksiin, jotka lisäävät ja ylläpitävät ammattitaitoa.

Toimistomme sijaitsee Vallilassa Wonderland coworking-tilassa. Meillä on tiimihuoneet sekä mahdollisuus käyttää muita tiloja. Wonderlandissa on tarjolla aamupala joka maanantai ja afterwork perjantaisin. Lisätietoja Wonderland coworking-tilasta.

Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen taina@raval.fi

Harjoittelupaikat rkm/RI-opiskelijoille

Otamme vuosittain 1-2 Rkm./RI (viimeisen vuoden) opiskelijaa harjoitteluun. Harjoittelussa osallistut projekteihin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Olemme mielellämme toimeksiantajana opinnäytetyössä. Harjoitteluohjelma ja tavoitteet laaditaan yhdessä. Tavoitteiden saavuttamista seurataan viikoittaisen palautekeskusteluiden yhteydessä. Palkkaamme jatkuvasti uusia asiantuntijoita ja harjoittelu on loistava tapa tutustua meihin työnantajana.

Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen taina@raval.fi

Harjoittelupaikat tradenomi (vuoden 2019 harjoittelija valittu)

Otamme vuosittain 1-2 (viimeisen vuoden) tradenomiopiskelijaa harjoitteluun. Harjoittelussa pääset laajentamaan käytännössä koulussa opittuja viestintä-, myynti-, markkinointi- ja raportointitaitojasi sekä tutustumaan rakennusalaan. Olemme mielellämme toimeksiantajana opinnäytetyössä. Harjoitteluohjelma ja tavoitteet laaditaan yhdessä. Tavoitteiden saavuttamista seurataan viikoittaisten palautekeskusteluiden yhteydessä. Palkkaamme tarvittaessa kiinteistösihteereitä/projektikoordinaattoreita ja harjoittelu on loistava tapa tutustua meihin työnantajana.

Ole rohkeasti yhteydessä, ehkä tulevaisuutesi unelma työpaikka löytyy rakennusalalta. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen taina@raval.fi