You are here:

Korjausrakentamisen valvonta

Raval Helsinki Oy valvonta ikoni
Ammattitaitoisella valvonnalla säästyy aikaa ja rahaa, kun mahdollisiin rakennusvirheisiin puututaan ajoissa. Valvomme asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden rakennusprojekteja, kuten:
  • Kattoremontteja
  • Katu- ja pihatöitä
  • Ikkuna- ja ovien kunnostuksia ja uusimisia
  • Kosteusvauriokorjauksia
  • Porrashuoneiden kunnostuksia
  • Sisäilma- ja homekorjauksia
  • Huoneistoremontteja

Sopimus ja laskutusperusteet

Teemme valvontatöistä kirjallisen toimeksiantosopimuksen, jossa on määritelty työn sisältö ja laajuus. Meillä on kattavat vastuuvakuutukset OP Vakuutus Oy:ssä.

Laskutus perustuu joko tuntihinnoitteluun tai kiinteään viikkosopimukseen, sopimuksen mukaan. Laskuiltamme näkee työntuntien sisällön, päivämäärät ja valvojan nimen. Lähetämme valvonnan laskukoonnin tilaajalle kerran kuussa tai projektin loputtua.

Raportointi 

Kuvallinen päivittyvä valvontaraportti on tärkeä osa valvontaamme. Raportti jää tilaajalle dokumentiksi tehdystä korjaustyöstä. Valvojamme päivittää valvontaraportin jokaisen valvontakäynnin yhteydessä sähköiseen järjestelmään, josta taloyhtiön hallitus sekä isännöitsijä näkevät raportin välittömästi. Valvontatyö päättyy aina vastaanottokatselmukseen, joka pidetään kohteessa tilaajan ja urakoitsijan kanssa. Vastaanotosta laaditaan vastaanottopöytäkirja.

Viestintä työn aikana

Perustamme projektin alussa työmaaorganisaatiolle WhatsApp-ryhmän, jonne tilaajan edustajat (hallitus, isännöitsijä) voivat liittyä sekä seurata valvojan ja urakoitsijan välistä viestintää. WhatsApp-ryhmässä sovitaan mm. valvontakäynnit sekä jaetaan väliaikatietoja rakennusvaiheista.

Ota yhteyttä

Prosessin vaiheet

Suunnitelmiin tutustuminen

Aloituskokous

Valvontakäynnit ja raportointi

Vastaanotto

Loppuraportointi