You are here:

Valvonta

Raval Helsinki Oy valvonta ikoni

Valvomme talo- ja kiinteistöyhtiöiden erilaisia rakennusprojekteja kuten kattoremontteja, kosteusvauriokorjauksia, porrashuoneiden kunnostuksia, sisäilma- ja homekorjauksia, huoneistoremontteja sekä katu- ja pihatöitä. Ammattitaitoisella valvonnalla säästyy aikaa ja rahaa, kun mahdollisiin rakennusvirheisiin voidaan puuttua ajoissa.

Valvonta tehdään suunnitelmien pohjalta. Työstä tehdään sopimus, jossa on määritelty työn sisältö ja laajuus sekä työstä tehtävä raportointi. Kuvallinen päivittyvä valvontaraportti on tärkeä osa valvontaa. Raportti jää tilaajalle myös dokumentiksi tehdystä korjaustyöstä.

Tarjoamme työn tilaajille mahdollisuuden liittyä työmaaorganisaation WhatsApp-ryhmään, jolloin tiedonkulku tapahtuu reaaliaikaisesti. WhatsApp-ryhmään liitetään kuvat ja väliaikatiedot rakennusvaiheista jokaiselta valvontakäynniltä sekä tiedotetaan työmaan aikataulusta.

Valvontatyö on aina tuntiperusteisesti laskutettavaa työtä. Tilaajalle voidaan sopimuksen mukaan lähettää laskukoonti 1–4 kertaa kuussa tai projektin loputtua. Valvontatyö päättyy aina vastaanottokatselmukseen, joka pidetään kohteessa tilaajan ja urakoitsijan kanssa. Vastaanotosta laaditaan vastaanottopöytäkirja.

Ota yhteyttä

Prosessin vaiheet

Suunnitelmiin tutustuminen

Aloituskokous

Valvontakäynnit ja raportointi

Vastaanotto

Loppuraportointi