Referenssit / testimoniaalit

Mikko Höstman
Isännöitsijä, Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy

Raval Helsinki on toiminut luotettavasti useissa tarkastus- ja valvontakohteissa.

Heikki Unkuri
Isännöitsijä, MTR-Isännöinti Oy

Valvoja oli asiantunteva ja toi näkemyksensä esille hyvin ja ajoissa. Hyvin hoidettu urakka lisää tyytyväisyyttä kaikkien osapuolten keskuudessa.

Ravalin vastuulla oli kivimuurin korjauksen työselitys ja valvonta.

Hallituksen puheenjohtaja
Taloyhtiö Helsingissä

Saimme vahvistuksen epäilyksillemme, ettei urakkaamme ole hoidettu oikein. Näin pystyimme reklamoimaan työt ja hakemaan meille kuuluvat korvaukset. Yhteistyömme on ollut suoraa, rehellistä, tehokasta ja selkeää. Kaupan päälle henkilökemiatkin toimivat loistavasti! Olen iloinen, että taloyhtiömme on löytänyt luotettavan kumppanin, jonka avulla yhtiömme hoitaminen on helpompaa myös tuleville hallituksille.

Ravalin vastuulla oli taloyhtiön julkisivumaalaus-urakan virhekatselmointi, reklamointi ja korjaustöiden valvonta sekä reklamaatioprosessi yhdessä lakitoimiston kanssa urakoiden projektinjohdosta ja valvonnasta.

Peter Suurla
projektipäällikkö, Suomen Tekninen Isännöinti Oy

Saimme Ravalista luotettavaa ja asiantuntevaa konsultointia valvonnan ohella. Projektin johtaminen helpottuu, kun lisätyölistat, dokumentit ja kokousmuistiot ovat ajan tasalla. Yritys on ketterä ja vuorovaikutuskykyinen – viestinnässä onnistuminen ratkaisee myös muut onnistumiset.

Ravalin vastuulla oli mikrobivauriokorjausten valvonta.

Isännöitsijä, toimitusjohtaja
Helsinki

Käytämme toiminnassamme ammattilaisia. Hyötyä saamme juuri siitä, että valvoja osaa asiansa sekä raportointi ja dokumentointi sujuvat ammattitaitoisesti ajallaan ja loppuun saakka.

Ravalilla ja referenssiyrityksellä on useita yhteisiä kohteita Helsingissä ja Espoossa.