Referenssit / testimoniaalit

Isännöitsijä
Helsinki

Yhteistyö Ravalin kanssa on nopeaa ja joustavaa, eikä asioita tarvitse vääntää rautalangasta. Raportit ovat selkeitä.

Hallituksen puheenjohtaja
Helsinki

Yhteistyö Ravalin kanssa on ollut erittäin hyvää. Hallituksella ja taloyhtiöllä on yksi huoli vähemmän, kun valvonta on kunnossa.

Isännöitsijä
Espoo

Yhteistyö Ravalin kanssa on helppoa, ja vapauttaa isännöitsijän aikaa hallinnollisiin tehtäviin.

Timo Nieminen, hallituksen jäsen
Vantaa

Yhteistyö Ravalin kanssa on sujunut erittäin hyvin. Asioihin reagointi on ollut nopeaa ja asianmukaista, ja myös tiedottaminen ja asukkaiden huomiointi on toiminut hyvin.

Taloyhtiö säästää huomattavia summia, kun Raval on edustanut taloyhtiötä. Aiemmin rakennuttaja ei juuri reagoinut taloyhtiön reklamaatioihin, mutta Ravalin alettua hoitamaan asioita, on korjaustyöt alkaneet sujua.

Isännöitsijä
Vantaa

Yhteistyö Ravalin. kanssa on sujuvaa, ja antaa isännöitsijälle mahdollisuuden keskittyä hallinnollisiin tehtäviin.

Isännöitsijä
Helsinki

Yhteistyö Ravalin kanssa on joustavaa ja taipuisaa tilanteen vaatimuksen mukaan. Yhteistyö Ravalin kanssa on tuonut meille uskottavuuttaa asiakkuuksien hoitamisessa.

Isännöitsijä
Helsinki

Olen hyvin tyytyväinen yhteistyöhömme Ravalin kanssa. Raportointi on hyvää, asiantuntijat osaavia ja reagointi nopeaa.

Osakas
Helsinki

Yhteistyö Ravalin kanssa on ollut hyvää ja selkeää. Raportointi parempaa kuin muilla toimijoilla.

Markku Poutanen, hallituksen puheenjohtaja
Helsinki

Yhteistyö Ravalin kanssa on sujunut. Asiat hoidettiin ammattitaitoisesti ja asianmukaisesti.

Isännöitsijä
Espoo

Yhteistyö Ravalin kanssa on sujunut loistavasti. Pidän asiantuntemuksestanne, ketteryydestänne ja läpinäkyvyydestänne.

Ravalilla osataan puhua ihmisten kieltä, ja olenkin oppinut rakennusalasta ja sen koukeroista hirveästi. Ravalilta olemme saaneet päteviä valvojia kohteisiin ja konkreettista apua haastaviin reklamaatioihin. Lisäksi olemme saaneet hyviä kontakteja luotettaviin toimijoihin.

Hallituksen puheenjohtaja
Vantaa

Vaikutelmaksi Ravalista on jäänyt, että he ovat oikeasti tilaajan asialla. Puheluihin ja sähköposteihin vastataan nopeasti, ja pienempiäkin asioita kehtaa kysyä – ja niihin saa asiallisen vastauksen.

Riitatilanteessa urakoitsijan kanssa Raval on etsinyt juristin ja tehnyt reklamaation, sekä myös pitänyt tilaajan tilanteessa ajan tasalla. Tilaajalla ei olisi löytynyt tarvittavaa asiantuntemusta perustella urakan aikaisia virheitä, vaikka sellaisia olisikin itse havainnut.

Raval on pitänyt tilaajan puolta ja vaikuttanut toimintailmapiiriin siten, että toiminta on ylipäätään sujunut.

Hallituksen jäsen
Vantaa

Yhteistyö Ravalin kanssa on ollut kaikin puolin sujuvaa, joustavaa ja asiantuntevaa. Ilman Ravalin asiantuntemusta, olisivat esimerkiksi rakennuttajan kanssa käydyt neuvonpidot ja korjaustöiden valvonta ollut mahdotonta hoitaa. Raportit on toimitettu aina ripeästi/nopeasti päätöksenteon avuksi.

Isännöitsijä
Helsinki

Yhteistyö on sujunut hyvin ja ongelmat ovat ratkenneet sujuvasti.  Olemme saaneet Ravalilta pätevää valvontaa isännöimiemme yhtiöiden teettämille urakoille, joka puolestaan on heijastunut luottamuksena meihin.

Hallituksen puheenjohtaja
Espoo

Tarvitsimme taloyhtiön ikkunaremonttia varten pätevän vastuuhenkilön hoitamaan kaupungin rakennusviranomaisen vaatiman lupaprosessin. Viranomaisten lomakaudesta huolimatta Raval Helsinki hoiti prosessin itsenäisesti ja aikataulussa.

Mikko Höstman
Isännöitsijä, Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy

Raval Helsinki on toiminut luotettavasti useissa tarkastus- ja valvontakohteissa.

Heikki Unkuri
Isännöitsijä, MTR-Isännöinti Oy

Valvoja oli asiantunteva ja toi näkemyksensä esille hyvin ja ajoissa. Hyvin hoidettu urakka lisää tyytyväisyyttä kaikkien osapuolten keskuudessa.

Ravalin vastuulla oli kivimuurin korjauksen työselitys ja valvonta.

Hallituksen puheenjohtaja
Taloyhtiö Helsingissä

Saimme vahvistuksen epäilyksillemme, ettei urakkaamme ole hoidettu oikein. Näin pystyimme reklamoimaan työt ja hakemaan meille kuuluvat korvaukset. Yhteistyömme on ollut suoraa, rehellistä, tehokasta ja selkeää. Kaupan päälle henkilökemiatkin toimivat loistavasti! Olen iloinen, että taloyhtiömme on löytänyt luotettavan kumppanin, jonka avulla yhtiömme hoitaminen on helpompaa myös tuleville hallituksille.

Ravalin vastuulla oli taloyhtiön julkisivumaalaus-urakan virhekatselmointi, reklamointi ja korjaustöiden valvonta sekä reklamaatioprosessi yhdessä lakitoimiston kanssa urakoiden projektinjohdosta ja valvonnasta.

Peter Suurla
projektipäällikkö, Suomen Tekninen Isännöinti Oy

Saimme Ravalista luotettavaa ja asiantuntevaa konsultointia valvonnan ohella. Projektin johtaminen helpottuu, kun lisätyölistat, dokumentit ja kokousmuistiot ovat ajan tasalla. Yritys on ketterä ja vuorovaikutuskykyinen – viestinnässä onnistuminen ratkaisee myös muut onnistumiset.

Ravalin vastuulla oli mikrobivauriokorjausten valvonta.

Isännöitsijä, toimitusjohtaja
Helsinki

Käytämme toiminnassamme ammattilaisia. Hyötyä saamme juuri siitä, että valvoja osaa asiansa sekä raportointi ja dokumentointi sujuvat ammattitaitoisesti ajallaan ja loppuun saakka.

Ravalilla ja referenssiyrityksellä on useita yhteisiä kohteita Helsingissä ja Espoossa.