Meistä

Raval Helsinki Oy on rakennusalan konsultointiyritys, jonka asiakkaita ovat taloyhtiöt, isännöitsijät ja rakennusliikkeet. Asiantuntijamme ovat kokeneita rakennusalan ammattilaisia, joilla on koulutuksen lisäksi pitkä kokemus rakentamisesta. He tuntevat uusien ja vanhojen kiinteistöjen kunnossapitotarpeet.

raval_tuomo_s

Tuomo Hanhivaara, Rakennusmestari -83, sertifioitu märkätilavalvoja (VTT)

Tuomon erikoisalaa ovat vanhat talot ja niiden kosteusongelmien kartoitus, talonrakennus ja kattotyöt. Useita vuosia urakoitsijana, työnjohtajana, teknisenä isännöitsijänä ja valvojana työskennellyt Tuomo on ollut mukana suurissa, koko taloyhtiötä koskevissa korjausrakentamisen projekteissa sekä valvonut lukuisia märkätila- ja huoneistoremontteja.

Tuomo Hanhivaara
p. 0400 391 838
tuomo@raval.fi

raval_taina_s

Taina Linnakylä, toimitusjohtaja

Taina on toiminut rakennusalalla vuodesta 2008 myynnin ja markkinoinnin tehtävissä ja projektikoordinaattorin tehtävissä vuodesta 2014 eteenpäin.
Taina on valmistunut liikkeenjohdon koulutusohjelmasta (AMK) vuonna 2011. Hän on toiminut koko taloyhtiötä koskevien takuukorjausten projektivastaavana ja vaativien vauriokorjausten projektikoordinaattorina. Raval Helsinki Oy:n johtamisen lisäksi Tainan toimenkuvaan kuuluvat myös projektien viestintä, taloudellinen seuranta, dokumentointi sekä prosessien hallinta.

Taina Linnakylä
p. 044 300 5679
taina@raval.fi

Timo Linnakylä

Timo Linnakylä, diplomi-insinööri

Timo on toiminut erikoissuunnitelijana Helsingin yliopiston täydennyskoulutusyksikössä monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä. Hänen aloitteestaan käynnistettiin mm. rakennusterveysasiantuntijoiden ja sisäilma-asiantuntijoiden koulutusohjelmat, joissa hän toimi kurssinjohtajana. Timon vastuualueena Raval Helsinki Oy:ssä ovat projektisihteerin tehtävät työmaakokouksissa, projektien taloudellinen seuranta ja budjetointi.

Timo Linnakylä
p. 050 316 0598
toimisto@raval.fi

Raval Sami

Sami Hållfast, rakennusmestari (infra), talotekniikan valvoja 

Sami on työskennellyt vastaavana työnjohtajana useassa kaupunkitekniikka- rakentamis- ja saneerauskohteessa. Rakennusalan töitä on kertynyt vuodesta 2008 muurarina, timpurina ja koneen kuljettajana maanrakennustöissä ennen rakennusmestarin tutkintoa. Samin erikoisalaa ovat katualueiden, infrarakentamisen, pihojen sekä puistojen rakentaminen ja saneerauksen valvonta. Samin vastuualueena Raval Helsingissä ovat infrarakentamisen valvonnan lisäksi taloyhtiöiden korjausrakentamisen valvonta ja projektinjohtotehtävät.

Sami Hållfast
p. 050 590 2655
sami@raval.fi

raval_johanna_s

Johanna Hall, projektikoordinaattori

Taloyhtiöiden ja isännöitsijätoimistojen toiminta on tullut tutuksi Johannalle isännöitsijätoimistoissa työskentelystä. Johannan vastuulla on uusien projektien vastaanottaminen, toimeksiantosopimusten laatiminen, tiedottaminen ja laskutus. Johanna hoitaa lisäksi projektisihteerin tehtäviä työmaakokouksissa ja projektien taloudellista seurantaa.

Johanna Hall
p. 050 577 8877
johanna@raval.fi